Ra, ra, ra…..Wie ben ik?

Mijn naam is Michèle de Rooden-Kip in 1966 geboren te Tegelen.
Getrouwd en trotse moeder van 3 inmiddels volwassen zonen. Onze 2 lieve en prachtige Ragdoll katers completeren ons gezin. Van nature ben ik rustig, empathisch, vrolijk en positief ingesteld.
In mijn vrije tijd geniet ik enorm van het samenzijn met mijn gezin en lieve mensen om mij heen, gezellig lekker eten en een fijn gesprek. Maar ook de momenten van alleen zijn, zijn van grote waarde en noodzakelijk om helemaal tot rust te komen. Vaak met een heerlijk kopje verse thee en een mooi woontijdschrift of een goed boek. Ook een wandeling in de natuur geeft nieuwe energie en ‘een leeg hoofd’. In de keuken vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen en taarten te bakken.
Al vanaf mijn jeugd reis ik graag de landsgrenzen over, op zoek naar avontuur en nieuwe inzichten. Fotograferen tijdens de reizen is een fantastisch iets, om al die mooie herinneringen vast te leggen.
Door het werken in ons eigen bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor ‘de aankleding’ van de showroom en de inkoop van de woonaccessoires, is decoreren en stylen nog steeds een hobby van mij. Luisteren naar Latin tot jazzmuziek en heerlijk dansen geven mij een gevoel van blijheid en vrijheid.

Mijn kennismaking met het werken in de Zorg begon enkele jaren geleden bij een fijne organisatie. Het plezier, het samenzijn, de hulp die ik kan en mag bieden én de toegevoegde waarde voor mijn medemens geven mij enorme voldoening en een geluksgevoel waar ik dankbaar voor ben.
In mijn werkverleden dat zeer variabel is geweest:
Reisbureaumedewerkster, receptioniste/telefoniste, verkoopster damesmodezaak, gastvrouw horeca, mede-eigenaresse van ons bedrijf in tafels, banken en woonaccessoires, stond altijd het contact met mensen centraal!
De wereld en haar mensen ontdekken en ontmoeten is wat ik het allerliefste doe.

Mijn ondernemersgeest en wens tot complete vrijheid in handelen en werken, hebben ervoor gezorgd dat ik nu de trotse eigenaresse ben van het bedrijf: Michèle www.Zorg-plezier.nl .

Mocht ik met mijn verhaal uw interesse hebben gewekt dan kunt u contact met mij opnemen
voor meer informatie en het inplannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Na ons kennismakingsgesprek maken we in onderling overleg (indien aanwezig ook met andere hulp zoals de Thuiszorg, verpleging, familie/mantelzorger(s)) ‘een plan’. Hierbij zal er rekening worden gehouden met het zoveel mogelijk volgen van uw dagritme, uw mobiliteit, waardigheid, en het houden van ‘eigen regie’, en zingeving.
Daarna kan het plezier maken beginnen!